Lifestyle

Si të bëni dallimin mes urisë së vërtetë dhe asaj emocionale

 

Njerëzit hanë për arsye të ndryshme që shkojnë përtej urisë.

Ndonjëherë, mërzia, stresi, trishtimi por edhe lumturia nxisin një uri të pashpjegueshme.