Lifestyle

Si ta përdorni të bardhën e vezës për flokët dhe lëkurën

Vezet per floke e fytyre me te mire
Foto: Flickr
 

Mirëmbajtja e lëkurës dhe flokut nuk ka përse të kushtojë shumë.

Nëna natyrë i ka ofruar njeriut një larmi produktesh të cilat e ushqejnë njeriun.