Lifestyle

Obeziteti gjatë shtatzënisë mund të ndikojë negativisht në të ardhmen e fëmijës

Foto: Ilustrim
Foto: Ilustrim
 

Lidhja midis nënës dhe fëmijës është më intensivja në natyrën njerëzore. Ardhja e një fëmije në botë shkakton ndryshime të jashtëzakonshme në jetën e gruas, e cila nuk do të jetë më e njëjtë. Dhe, përtej gëzimit dhe lumturisë që të mbash një qenie të re njerëzore në bark, ka diçka thelbësore për këtë rol të ri: përgjegjësi.

Dhe ne nuk po flasim vetëm për prindërimin dhe edukimin. Fillon me mbrojtjen e shëndetit të fëmijës tuaj gjatë shtatzënisë.