Lifestyle

Shurupi kundër kollës që përgatitet në kushte shtëpiake

lifestyle
 

Kolla nuk duhet nënvlerësuar apo anashkaluar.

Ajo shkakton vështirësi në sistemin imunitar dhe e drobit organizmin.