Lifestyle

Mjaltë me vaj ulliri herët në mëngjes, trajtimi njëjavor i shëndetit

 

Mjalti dhe vaji i ullirit janë shumë të rëndësishëm për shëndetin e njeriut.

Vlerat shëndetësore të tyre janë të mrekullueshme.