Lifestyle

Koronavirusi dhe pasojat në normalitetin e ri

Foto: Reuters / Arkiv
 

Fshehim fytyrat pas maskave, nuk ua zgjasim duart të tjerëve dhe shmangemi njëri-tjetrin.

Në luftën kundër virusit korona shumë rregulla të jetesës kanë ndryshuar.