Lifestyle

Maskë me majdanoz për një lëkurë të butë e të shëndetshme

Maskë me majdanoz për një lëkurë të butë e të shëndetshme
 

Një prej produkteve më të mira bimore për shëndetin e lëkurës së fytyrës dhe jo vetëm është majdanozi.

Me këtë barishte të shëndetshme ju mund të bëni një maskë të shkëlqyer që rikthen nuancat e shëndetshme të saj.