Lifestyle

Pesë shenjat më të zakonshme të kancerit të vezoreve

Pesë shenjat më të zakonshme të kancerit të vezoreve

Simptomat e kancerit ovarian mund të jenë të vështira për t’u identifikuar dhe mund të gabohen lehtë për sindromën e zorrëve të irritueshme.

Ju mund të jeni në rrezik të një tumori vdekjeprurës nëse keni ndonjë nga këto shenja paralajmëruese të kancerit.