Lifestyle

Vitaminat që ndihmojnë për një lëkurë të shëndetshme

 

Problemet e lëkurës prekin shumë njerëz duke filluar nga lëkurat e thata, me akne apo pore.

Kushtet e ndryshme të lëkurës kërkojnë trajtime specifike, por nëse përfshini në dietën tuaj këto lloj vitaminash do të kini një lëkurë të hidratuar dhe me shkëlqim.