Lifestyle

Çfarë preferohet të hani gjatë muajit dhjetorit

Çfarë preferohet të hani gjatë muajit dhjetorit

Në dhjetor duket sikur edhe ushqimet marrin ngjyra festive. Dhe nuk mund të mos mendosh për gjelin e detit të mbushur e të pjekur mirë, përsheshin karakteristik apo sallatat e shumta.

Teksa duhet të kujdeseni për të përzgjedhur më të mirat perime të stinës, por më shumë se çfarë vlen të konsumohet e freskët në dhjetor lexoni në vijim: