Lëmsh

Policia gjen majmunët që ishin vjedhur nga një kopsht zoologjik në Dallas

 

Dy majmunë të vjedhur nga kopshti zoologjik i Dallasit janë gjetur në një shtëpi të braktisur dhe policia tani është në kërkim të personit që e ka kryer vjedhjen.

Ky është një nga seri incidentesh të dyshimta që kanë ndodhur kohët e fundit në kopshtin zoologjik në Dallas, duke përfshirë vdekjen e shkabave dhe lëshimin e leopardëve.