Lëmsh

Momenti kur dy kalërues goditen nga vetura

 

Një ngjarje e frikshme është kapur nga kamerat, kur një veturë duke u kthyer hynë në anën e gabuar të rrugës dhe godet dy kalërues, transmeton koha.net.

Vetura blu duke u kthyer në një rrugë afër Witcham të Cambrige të Anglisë godet kalin e zi dhe tjetrin të bardhë, duke rrëzuar të dy kalëruesit.