Lëmsh

Nëna u vesh si një 13-vjeçare, shkoi në shkollën e vajzës së saj për të ndjekur orët mësimore

 

Një nënë nga Teksasi është arrestuar pasi ajo imitoi vajzën e saj 13-vjeçare dhe ndoqi mësimet për një ditë të tërë.

Kejsi Garcia, 30-vjeç, filmoi veten duke u veshur si një nxënëse e klasës së 7-të dhe duke hyrë në ndërtesën e një kampusi të Shkollës së Pavarur të San Elizario, duke pretenduar se ajo e bëri atë për të provuar sigurinë e shkollës.