Lëmsh

Shkencëtarët zbulojnë pemën e çuditshme, prodhon helm njëlloj si i merimangës

Shkencëtarët zbulojnë pemën e çuditshme, prodhon helm njëlloj si i merimangës

Në Australi ndër vite janë zbuluar lloje të ndryshme merimangash dhe gjarpërinjsh helmues, por kësaj here një pemë ka çuditur shkencëtarët, transmeton koha jonë raportimet.

Një grup studiuesish nga Universiteti i Queenslandit, kanë zbuluar një lloj helmi, i ngjashëm me atë të merimangave vdekjeprurëse.