Lëmsh

Gara për planetin Mars

Gara për planetin Mars
 

Gara e parë për hapësirën, vuri përballë njëra-tjetrës Shtetet e Bashkuara dhe atë që njihej atëhere si Bashkimi Sovjetik, se kush do të bënte udhëtimin e parë atje.

Gara Hapësinore e Shekullit 21 është një përpjekje globale për të dërguar njeriun në Mars.