Lëmsh

Shkencëtarët thonë se një meteor mund të ketë goditur Kubën

Shkencëtarët thonë se një meteor mund të ketë goditur Kubën
 

Shërbimi kombëtar amerikan i motit dhe shkencëtarët kubanë thonë se një meteor mund ta ketë goditur pjesën perëndimore të Kubës më 1 shkurt.

“Radarët mund të kenë detektuar një meteor që ka prekur pjesën perëndimore të Kubës më 1 shkurt”, thuhet në një njoftim.