Kulturë

“Rikthimi” nis rrugëtimin në Kohavision

“Rikthimi” nis rrugëtimin në Kohavision
 

“Rikthimi” është seria më e re televizive në Kohavision. Ajo sjell jetën e një burri që vuan 20 vjet burg për një krim që nuk e kishte bërë.

Daniel Holden burgoset si adoleshent me arsyetimin se dhunoi dhe vrau të dashurën e tij 16-vjeçare. Pas 19 vjetësh, analizat e ADN-së vënë në dyshim vendimin e gjykatës.