Kronikë

Arrestohet një person për kontrabandë me mallra të ndryshëm ushqimorë

 

Policia e Kosovës në Viti, më 22 mars rreth orës 10:00, përmes rrugëve operative është njoftuar se në rrugën Viti –Drobesh janë duke lëvizur dy automjete kombi me targa 01 të cilat dyshohen të jenë duke kontrabanduar mallra.

Patrulla policore ka reaguar menjëherë dhe ka arritur të lokalizoj vendin se ku ndodhen dy automjetet e dyshuara me mallra të kontrabanduara.