Policia në Klinë inspekton kafenetë e klubet e natës Foto: Ilustrim

Policia në Klinë inspekton kafenetë e klubet e natës

19 August 2019 13:30

Njësite policore të stacionit policor në Klinë, së bashku me njësite rajonale të DRP Pejë, kanë verifikuar disa lokale në këtë komunë dhe gjatë inspektimit janë kontrolluar të gjitha klubet e natës, disko-baret si dhe lokalet e tjera në këtë qytet.

Gjatë këtij plani janë identifikuar 3 lokale të cilat nuk ishin duke e respektuar orarin e punës, njëri lokal ishte në lagjen “Arbëria”, ndërsa dy lokale të tjera në fshatrat Volljakë dhe Poterqë.

“Policia ka ndërmarrë masat e nevojshme ndaj pronarëve të cilët kanë shkelur rregullat lidhur me mos respektimin e orarit zyrtar të paraparë.

Më këtë plan operativ do të vazhdohet në mbarë zonën e DRP Pejë.

© KOHA. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.

Komentet

Shto koment

Të ngjashme