Kronikë

Policia publikon identitetin e një personi që ka kryer vepra penale, kërkon ndihmë për ta gjetur

 

Policia e Kosovës, Drejtoria Rajonale e Policisë në Pejë, ka siguruar autorizimin e Prokurorisë Themelore në Pejë për publikimin e fotos së personit të dyshuar, me qëllim lokalizimin dhe rrjedhimisht arrestimin e tij.

Personi i dyshuar është KRIST (NDUE) NUA, i lindur me 01.06.1983 në Pejë me banim në fshatin Budisalc-Klinë.