Kronikë e zezë

Nga një muaj paraburgim për dy serbët e arrestuar në veri

Foto ilustrim
 

Nga një muaj paraburgim u është caktuar dy serbëve që janë arrestuar një ditë më parë në veri të Kosovës.

Gjykata Themelore në Prishtinë ka njoftuar ka vendosur lidhur me kërkesën e Prokurorisë Speciale për caktimin e masës së paraburgimit kundër S.J dhe I.S, për shkak të dyshimit për kryerjen e veprave penale “Përgatitja e veprave terroriste ose veprave penale kundër rendit kushtetues dhe sigurisë së Republikës së Kosovës”, “Mbajtja në pronësi, kontroll ose posedim të paautorizuar të armëve”, dhe “Pjesëmarrja në turmë që kryen vepër penale dhe huliganizmi”.