Kronikë e zezë

5 vjet burg shtetasit të Shqipërisë që transportoi mbi 500 kg marihuanë për në Kosovë

 

Gjykata Themelore në Prishtinë – Departamenti Special e ka dënuar me 5 vjet burgim dhe 2 mijë e 500 euro gjobë shtetasin e Shqipërisë, A. N. i akuzuar se kishte transportuar mbi 500 kilogramë marihuanë për në Kosovë.

Shpallja e aktgjykimit është bërë nga kryetari i trupit gjykues, gjykatësi Valon Kurtaj.