Kronikë e zezë

Konfirmohet aktakuza ndaj Myhater Haskukës dhe tre ish-deputetëve tjerë

Foto: Koha
Foto: Ish-kryetari i Komunës së Prizrenit, Mytaher Haskuka
 

Gjykata Themelore në Prishtinë ka marrë aktvendim me të cilin ka refuzuar si të pabazuara kërkesat për kundërshtim të provave dhe hudhje të aktakuzës ndaj ish-kryetarit të Komunës së Prizrenit, Myhater Haskuka dhe tre ish-deputetëve, Enver Hoti, Shqipe Pantina dhe Teuta Haxhiu.

Lajmin e ka konfirmuar zyrtarja për informim e kësaj gjykate Mirlinda Gashi.