Kronikë e zezë

Burgim i përjetshëm për shqiptarin në Zvicër për vrasjen e dy bashkëkombësve

Foto: Martin Regenass
 

Gjykata e Apelit në Bazel të Zvicrës ka konfirmuar dënimin me burgim të përjetshëm për shqiptarin E.B., që akuzohet për vrasjen e dy bashkëkombësve të tij dhe plagosjen rëndë të një të treti në mars të vitit 2017.

Shqiptari po ashtu është dënuar me dëbim nga Zvicra për 15 vjet.