Kronikë e zezë

Shtatë muaj burg pasi i shkaktoi frikë bashkëshortes së tij

 

Gjykata Themelore në Prizren ka dënuar me 7 muaj burgim dhe gjobë prej 100 euro T.N., për dhunë në familje.

I njëjti sipas njoftimit është lajmëruar në Polici nga bashkëshortja e tij, të cilës i ka shkaktuar frikë se do ta sulmojë fizikisht pas një rasti xhelozie.