Kronikë e zezë

Një muaj paraburgim prizrenasit që ushtroi dhunë fizike e psikike ndaj gruas

Një muaj paraburgim prizrenasit që ushtroi dhunë fizike e psikike ndaj gruas
Foto: Ilustrim
 

Gjykata Themelore në Prizren, i ka caktuar një muaj paraburgim të pandehurit A.L., për shkak të dyshimit të bazuar se ka kryer veprën penale, dhunë në familje.

Gjyqtarja e procedurës paraprake– Vjollca Buzhala, kërkesën e prokurorit të shtetit për caktimin e masës së paraburgimit kundër të pandehurit e ka aprovuar si të bazuar konform dispozitave të KPPRK-së dhe të njëjtit i është caktuar masa e paraburgimit në kohëzgjatje prej 1 muaji, ashtu që kjo masë të pandehurit do t’i llogaritet prej datës 30.11.2020 deri me datën 29.12.2020.