Kronikë e zezë

Sot nis seanca gjyqësore ndaj kosovarëve që hynë të armatosur në një dasmë në Gjermani

Sot nis seanca gjyqësore ndaj kosovarëve që hynë të armatosur në një dasmë në Gjermani
 

I kishte ngjasuar më tepër një skene filmi. Pesë persona me lidhje familjare, të armatosur me thika, pistoleta , shkopinj dhe hanxhar u futën në një sallë të dasmës në Loffingen të Gjermanisë.

300 mysafirët kishin frikë për jetën. Sot do të qëndrojnë para gjykatës në Titisee-Neustadt katër kosovarë dhe një person me shtetësi serbe. Drama kishte ndodhur katër vjet më parë.