Kronikë e zezë

Prokuroria Speciale shënjestron dy raste të reja për shpëlarje të parave dhe keqpërdorim të pozitës zyrtare

Prokuroria Speciale shënjestron dy raste të reja për shpëlarje të parave dhe keqpërdorim të pozitës zyrtare

Prokuroria Speciale ka shënjestruar dy raste të reja për shpëlarje të parave, ushtrim i ndikimit dhe keqpërdorim i pozitës apo autoritetit zyrtar.

Prokuroria ka njoftuar se në dy rastet e shënjestruara sot ka edhe pasuri të sekuestruar që konsiderohet të jetë fituar nga veprat penale të lartcekura.