Kosovë

Qytetarët e Lipjanit ankohen për kundërmim të ujërave të zeza

 

Qytetarët në Lipjan po vazhdojnë të përballen me kundërmim nga rrjeti i ujërave të zeza.

Ndonëse disa vjet më parë Komuna e Lipjanit dhe Ministria e Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor patën nisur një projekt për ndërtimin e kolektorit për trajtimin e ujërave të zeza të qytetit, sipas qytetarëve ky projekt nuk ka treguar efekte të mëdha.