Kosovë

Pa rregullimin e kanalizimit kryesor s’ka trajtim të ujërave të zeza në Malishevë

Pa rregullimin e kanalizimit kryesor s’ka trajtim të ujërave të zeza në Malishevë
 

Përfaqësuesit e 11 fshatrave dhe kryetari i Komunës së Malishevës, Ragip Begaj, të enjten, në takimin e organizuar nga Instituti Demokratik i Kosovës, kanë diskutuar për çështjen e kanalizimeve në fshatrat që shtrihen përgjatë rrjedhës së lumit Mirusha, si dhe për kanalizimin kryesor, shkruan sot Koha Ditore.

Sipas njoftimit të Zyrës për informim të Komunës së Malishevës, në këtë takim kryetari Begaj ka deklaruar se “pa rregullimin e vijës kryesore të kanalizimit dhe pa funksionalizimin e kësaj vije nuk mund të zgjidhet problemi i trajtimit të ujërave të zeza”.