Jan Jansen

Tirana, nga diktatura komuniste tek ajo e dollarit 17 September 2018 09:42

Të dielën vizitova disa monumente në qytetin tim, Zutphen. Ishte fundjave e monumenteve në Holandë, kur shumica e monumenteve mund të vizitohen falas. Më pëlqeu shumë. Një javë përpara,...

Vëzhgime nga një i huaj 14 September 2018 09:53

Nuk do të ketë rivizatim të kufijve. Kjo Kuti e Pandorës (e bazuar mbi politika etnike) nuk do të hapet. Kundërshtimet janë më të forta. Por ka një Kuti tjetër të Pandorës. Dhe ajo...