Hafiz Gagica

Të pavërtetat nuk i bëjnë nder heroit Sali Çekaj dhe as luftës çlirimtare e heroike të Kosovës! 20 April 2019 13:47

Organizimin e grupeve të para guerile dhe dërgimin e tyre në Shqipëri për stërvitje e kanë bërë dy degët e LDK-së, ajo në Gjermani dhe ajo në Zvicër . E gjithë puna...