Fashionista

Thurja, trendi në rritje

 

Viteve të fundit, thurja është bërë trend edhe në vendin tonë, ndërsa e kemi parë të jetë pjesë e sfilatave të modës.

Për shumë gra, një hobi i thurjes nuk është vetëm një mundësi për të krijuar diçka të re, origjinale, por shpesh me ritme moderne të jetës dhe ngarkesave nervore, si dhe nevojën për një pushim të pakujdesshëm, i cili kontribuon në një ritëm uniform të thurjes. Në çdo sezon, veshjet e thurura nuk largohen nga “catwalks” dhe faqet e revistave të modës. Opsioni më i popullarizuar për një gardërobë verore do të jetë një fustan i bardhë me thurje, raporton KOHA.