Botë

NATO pajtohet për një pako ndihmëse për Ukrainën, ftohen Suedia e Finlanda në aleancë

Jens Stoltenberg sekretar i pergjithshem i NATO-s
 

Sekretari i përgjithshëm i NATO-s, Jens Stoltenberg, në konferencë për media pas Samitit të mbajtur në Madrid, ka thënë se aleanca është pajtuar për pako ndihmëse për Ukrainën.

Ai ka thënë se është inspirues lidershipi dhe guximi i presidentit të Ukrainës, Volodymyr Putin. Ka shtuar se do të vazhdojë të përkrahet Ukraina me ndihma ushtarake e financiare.