Botë

Rikthehet komunikimi mes dy Koreve

 

Koreja Veriore dhe ajo Jugore kanë bërë të ditur se kanë rikthyer komunikimet kufitare, të cilat ishin bllokuar për më shumë se një vit.

Të dyja palët janë pajtuar edhe për përmirësim të marrëdhënieve.