Botë

SHBA-ja ndihmon Palestinën me mbi 260 milionë dollarë

 

Shtetet e Bashkuara të Amerikës kanë njoftuar se do të japin mbi 260 milionë dollarë ndihmë për popullin palestinez, sipas Departamentit Amerikan të Shtetit.

“SHBA-ja po siguron ndihmë prej mbi 260 milionë dollarë për popullin palestinez. Kjo përfshin edhe 38 milionë dollarë si ndihmë për të mbështetur përpjekjet humanitare në Bregun Perëndimor dhe Gaza”, thuhet në raportin e Departamentit të Shtetit.