Botë

Italia dhe Britania e Madhe regjistrojnë rritje të rasteve me COVID-19

Italia dhe Britania e Madhe regjistrojnë rritje të rasteve me COVID-19
Foto: Reuters
 

Italia ka regjistruar 348 të vdekur si pasojë e koronavirusit në 24 orët e fundit. Autoritetet njoftojnë se gjatë kësaj periudhe janë infektuar me COVID-19 10.800 persona.

Gjatë së shtunës Italia ka kryer 77.993 testime ndërsa që nga fillimi i pandemisë janë regjistruar 75.680 persona të vdekur.