Botë

Britania e Madhe pritet ta vë në përdorim vaksinën e Oksfordit gjatë janarit

Britania e Madhe pritet ta vë në përdorim vaksinën e Oksfordit gjatë janarit
Foto: Reuters
 

Mbretëria e Bashkuar pritet nga janari ta publikojë dhe ta vë në përdorim dozën e parë të vaksinës së Oksfordit.

Siç shkruan reuters, Qeveria angleze shpreson se vaksina e licencuar në kompaninë farmaceutike AstraZeneca, e njohur si vaksina e Oksfordit, apo ajo e Pfizerit, do t’u shpërndahet dy milionë njerëzve në javët e ardhshme.