Botë

Abazoviq nis betejën me të korruptuarit në Mal të Zi

Foto: Reuters
Foto: Reuters
 

Pak javë pasi u vendos në pozitën e zëvendëskryeministrit të Malit të Zi, Dritan Abazoviq ka nisur një betejë me të korruptuarit në shtet.

Abazoviq ka thënë se mirëpret aktivitetet e Prokurorisë Speciale dhe se lufta kundër korrupsionit ka filluar.