Botë

Shtatë të vdekur dhe 186 raste të reja me COVID-19 në Maqedoni të Veriut

Shtatë të vdekur dhe 186 raste të reja me COVID-19 në Maqedoni të Veriut

Në Maqedoni të Veriut janë regjistruar shtatë të vdekur si pasojë e COVID-19 në 24 orët e fundit.

Ndërkohë janë regjistruar edhe 186 të infektuar të rinj nga 1674 testime. Po ashtu në 24 orët e fundit janë shëruar 85 persona.