Botë

Dështon referendumi për ndarjen e Venecias

 

Një referendum për të ndarë Venecian nga fqinjët e saj dështoi, sepse nuk pati numrin e duhur të votave, deklaruan autoritetet e qytetit.

Komuna e Venecias aktualisht përfshin edhe Mestren, në pjesën kontinentale, një qytet në rritje dhe qendrën e famshme të lagunës së Venecias.