Botë

Si i fitoi familja e Joe Bidenit 3.1 milionë dollarë, sipas Forbesit

Si i fitoi familja e Joe Bidenit 3.1 milionë dollarë, sipas Forbesit
 

Gjatë tetë viteve që Joe Biden shërbeu si zv/president i Shteteve të Bashkuara të Amerikës, ai dhe e shoqja Jill fituan rreth 3.1 milionë dollarë.

Këtë e thotë Forbes pas një analize të bërë deklaratave të tyre tatimore.