Botë

I dyshuari kryesor për sulmet e 11 shtatorit i gatshëm të dëshmojë ndaj Arabisë Saudite

 

Mendja që dyshohet se fshihet prapa sulmeve të 11 shtatorit në Shtetet e Bashkuara të Amerikës, ka shprehur dëshirë që të merret në pyetje nga viktimat që kanë paditur Arabinë Saudite për dëme, nëse SHBA-ja nuk kërkon dënimin me vdekje ndaj tij.

Oferta e Khalid Sheikh Mohammed është dërguar të premten në Gjykatën e Mahnhattanit nga avokatët që përfaqësojnë individët dhe bizneset që kërkojnë miliarda dollarë kompensim për dëmet e 11 shtatorit të vitit 2001.