Botë

Argjentina nis hetimet për ndaljen totale të energjisë elektrike

 

Argjentina ka filluar hetimet për shkaktarin e ndaljes së energjisë elektrike që preku gati 50 milionë banorë.

Presidenti Mauricio Macri, terrin total e quajti rast të paprecedent dhe bëri thirrje për hetime kriminale për ndaljen e rrymës elektrike.