“Florence” mund të shkaktojë katastrofë në SHBA

“Florence” mund të shkaktojë katastrofë në SHBA

15 September 2018 13:08

Parashikimet e motit kanë paralajmëruar rrezikun për jetë nga përmbytjet në veri dhe jug të Karolinës dhe Virgjinia të Shteteve të Bashkuara, nga uragani "Florence".

Niveli i vërshimeve është ulur, por që reshjet në lindje po vazhdojnë, duke shkatërruar drunjë dhe shtëpi, duke rrezikuar kështu edhe përhapjen e përmbytjeve në lindje.

Pesë përsona kanë humbur jetën në Karolinën veriore si pasojë e stuhisë dhe mijëra njerëz po qëndrojnë në strehimore të emergjencave.

Paralajmërimet për evakuim janë lëshuar për 1.7 milionë banorët në rajon.

Komentet

Shto koment

Të ngjashme