Auto

Shpaloset Porsche 718 Cayman GT4

Shpaloset Porsche 718 Cayman GT4
 

Porsche 718 Cayman aktual është kritikuar për motorin me katër cilindra dhe kompania gjermane tani ka vendosur t’i kthehet fuqisë me gjashtë cilindra për veturën 718 Cayman GT4.

Versioni i vitit 2020 do të vijë me motor të ri 4.0-litërsh, sikur të Porsche 911, por me turbombushës. Në automobilin më të vogël, ai ka 414 kuajfuqi.