Auto

Dorëhiqet një nga shefat ekzekutiv të Nissanit pas hetimeve të vazhdueshme në kompani

Dorëhiqet një nga shefat ekzekutiv të Nissanit pas hetimeve të vazhdueshme në kompani

Një nga udhëheqësit ekzekutiv të kompanisë Nissan, Jose Munoz, ka dhënë dorëheqje në vazhdën e krizës së kompanisë pas hetimeve ndaj drejtorit ekzekutiv Carlos Ghosn në lidhje me keqpërdorime financiare.

Jose Munoz ishte konsideruar aleat i ngushtë me Ghosn si dhe një nga shkaktarët e suksesit të bashkëpunimit në mes të Nissan dhe kompanisë franceze Renault.