Auto

Subaru prezanton konceptet e reja të Foresterit dhe Imprezas

Subaru prezanton konceptet e reja të Foresterit dhe Imprezas
 

Kufizimet e performancës së lartë ishin oksimoron derisa ato thyen markat premium BMW, Mercedes dhe Audi. E fundit në një rresht është koncepti STI i Subaru Foresterit.

Foresti STI do të debutojë më 11 janar në Tokio dhe dallohet nga ngjyra Fighter Grey, dhe një sistem frenimi Brembo të performancës së lartë.