Arbëri

MINT-i cakton marzhën maksimale të lejuar të shitjes me pakicë dhe shumicë të naftës

 

Ministria e Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Tregtisë (MINT), ka bërë të ditur të mërkurën se ka evidentuar mospërshtatje të çmimeve vendore të produkteve të naftës me lëvizjet e mëdha të çmimeve në tregun botëror.

Për këtë arsye, kjo ministri ka vendosur që të bëjë rregullimin e çmimeve dhe caktimin e masave të tjera disiplinore.