Arbëri

Shpërfillet protokolli – tre liderët shtetërorë të Kosovës për kremte në Shqipëri

Lideret e Kosoves ne Vlore per 28 Nentor
 

Tre liderët shtetërorë të Kosovës u janë bashkuar atyre të Shqipërisë, në ceremoninë qendrore të organizuar në Vlorë, për kremten e 28 Nëntorit.

Aty vizituan Muzeun Kosova, dëgjuan orkestrat e forcave të sigurisë të të dyja vendeve, si dhe shijuan ditën me diell në një kafene të qytetit bregdetar.